Barça

El Barça confirma contactes amb el PSG per mirar de fitxar Verratti

El club blaugrana ja s'ha posat en contacte amb el París Saint-Germain per intentar fitxar el migcampista italià Marco Verratti

RedaccióActualitzat

El Barça ja ha fet el primer contacte (executiu) per intentar estovar la postura de "no traspàs" del club de París. El club blaugrana ha mogut així, doncs, fitxa després que el jugador ja ha manifestat la total predisposició per jugar al club blaugrana la temporada que ve.

De fet, la portada d'aquest dilluns del rotatiu esportiu francès "L'Equipe" fa referència a aquesta voluntat del jugador amb el titular "Verratti desafia el París i posa de manifest que vol jugar al Barça". També explica que el París Saint-Germain s'oposa a deixar marxar el seu jugador. I que el jugador vol forçar la seva marxa fins al punt de no anar a la presentació de l'equip el dia 4 de juliol.

 

 

Des del club blaugrana són conscients de la dificultat de negociar amb Nasser al-Khelaifi, màxim propietari del club parisenc i un dur negociador, que no es vol despendre d'un dels seus jugadors titulars. S'espera una negociació llarga, que esperen que arribi a bon port.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut