Actualitat blaugrana

El Barça confia en la Lliga de Campions per salvar la temporada i no pot fallar contra el Schalke

El Barça no pot fallar contra el Schalke 04. L'objectiu: transformar els mocadors de diumenge en un crit unànime de suport a l'equip. I és que cal recordar que el Barça està a només tres partits de la final de la Champions, una fita per la qual val la pena aparcar la crispació i que és l'esperança per salvar la temporada. De moment, la situació és propícia per als blaugranes, que van guanyar el partit d'anada per 0-1. Els jugadors s'entrenaran aquesta tarda, a partir de les sis i, tot seguit, Frank Rijkaard donarà la llista de convocats, en què no hi seran els lesionats Deco, Ronaldinho ni Messi, i falta saber si l'holandès convoca Milito.

Actualitzat

El central argentí té una contractura i, tot i que en principi podrà estar a disposició del tècnic, caldrà esperar per veure com es recupera de les molèsties.

Leo Messi encara no està del tot recuperat de la lesió muscular que es va fer fa un mes i no podrà jugar. Els metges són prudents i per evitar una recaiguda allargaran el període de recuperació dues setmanes més. Si tot va bé, l'argentí reapareixerà en el derbi contra l'Espanyol i, en cas que eliminin el Schalke, el davanter estarà al cent per cent en les semifinals de la Lliga de Campions.

El Schalke, motivat al màxim

El Schalke ha arribat a Barcelona convençut de la remuntada. L'expedició alemanya ha aterrat a l'aeroport del Prat acompanyat d'uns quants seguidors i amb unes imatges al cap: les que durant tota la setmana els ha estat passant el seu entrenador, Mirko Slomka, per motivar-los i per fer-los creure que coses més difícils s'han fet en el món de l'esport. Dos són els models que ha escollit. D'una banda, els combats de Mohammed Ali i, de l'altra, el gran Liverpool, que va guanyar la Champions al Milan l'any 2005. I és que tot s'hi val per accedir a la semifinals de la Copa d'Europa. A més, el Schalke ha recuperat dos dels seus millors jugadors per a aquest partit.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut