Barça

El Barça coneixerà avui els seus rivals a la Champions, el dia que Bojan fa 18 anys

El Barça coneixerà aquesta tarda quins són els seus rivals a la fase de grups de la Lliga de Campions. Els blaugranes, tot i que han hagut de disputar la prèvia, surten com a caps de sèrie, i això implica que, d'entrada, evitaran alguns dels rivals, "a priori", més perillosos, com ara el Manchester, el Chelsea, el Liverpool, l'Arsenal o el Reial Madrid. Els que no podran evitar són altres equips com el Bayern o la Juve. Guanyar la Champions és el somni de Bojan, que avui fa 18 anys. I precisament avui el club el renovarà fins al 2013, un bon regal per celebrar la majoria d'edat.

Actualitzat

Per fi, Joan Laporta i Txiki Begiristain sortiran aquesta tarda de dubtes, perquè seran presents al Fòrum Grimaldi de Mònaco, on els 32 millors equips d'Europa estaran pendents del que passi en aquest escenari. A partir de les sis, els quatre bombos revelaran totes les incògnites i se sabrà la composició dels grups. El 16 de setembre començarà la lluita per arribar a la final del 27 de maig a Roma i aixecar la copa de les orelles grosses.

Bojan s'ha fet gran

Bojan va debutar amb el primer equip del Barça el 16 de setembre del 2007, al Reyno de Navarra, contra l'Osasuna, i des d'aleshores no ha deixat de sorprendre. Amb 17 anys i 22 dies, es va convertir en el jugador més jove que ha debutat a la Lliga de Campions, i també en el golejador blaugrana més jove a la Lliga de les Estrelles.

El seu primer gol va arribar un 20 d'octubre del 2007, contra el Vila-real. Va començar quan era un nen i avui ja és major d'edat. A Rijkaard el va enamorar, i ara queda per saber si Guardiola creurà en la seva maduresa per afrontar els partits importants. La millor resposta que pot donar és seguir fent gols.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut