Barça

El Barça condemna de forma enèrgica l'atac terrorista i informa que tots els equips lluiran braçal negre

El club blaugrana ha fet un comunicat oficial per condemnar l'atemptat terrorista a Barcelona i en senyal de dol per les vícitimes les banderes de les instal·lacions del Camp Nou onejaran a mig pal i els jugadors lluiran braçalet negre

Actualitzat

El FC Barcelona ha expressat a través d'un comunicat oficial la seva "profunda desolació i enèrgica condemna per l'atac terrorista que ha rebut el cor de la nostra ciutat, la Rambla de Barcelona". Des del club blaugrana han volgut enviar "el seu suport i afecte a les víctimes, els seus familiars i amics, així com als ciutadans de Barcelona i als seus visitants".

"En senyal de dol per aquest terrible atemptat, les banderes de les instal·lacions del Camp Nou onejaran a mig pal i els jugadors dels nostres equips lluiran braçalet negre en tots els partits que disputin durant el cap de setmana", afegeix el comunicat.

El Barça també ha confirmat que aquest diumenge, abans del partit davant del Betis corresponent a la primera jornada de lliga 2017/18, el Camp Nou guardarà un minut de silenci en senyal de dol i retrà un reconeixement en memòria i homenatge a les víctimes.

Anar al contingut