Bàsquet

El Barça comunica a Roger Grimau i Jaka Lakovic que no continuaran al club

Dia de comiats al Barça Regal. La direcció esportiva del club blaugrana ha comunicat avui a Roger Grimau i a Jaka Lakovic que no continuaran al club. El jugador de Sants abandona la disciplina blaugrana després de vuit temporades, en les quals ha aconseguit tots els títols possibles. Capità els últims anys, ha estat l'home de confiança del tècnic, Xavier Pascual. El retorn de Xavier Rabasseda a la disciplina del Barça Regal després d'un any a Fuenlabrada ha significat la seva sortida definitiva. Roger Grimau va arribar procedent del Lleida i ara disposa de dues ofertes interessants per continuar a la Lliga ACB: CAI Saragossa i Bilbao Bàsquet. Lakovic marxa després de sis temporades vestint de blaugrana.

Actualitzat
Una data, 30 de juny, i dos casos diferents. S'han desvetllat els molts dubtes de Xavi Pascual i Joan Creus pel que fa a la renovació o no de Roger Grimau, de 32 anys. El coratjós jugador de Sants deixarà d'aixecar trofeus i ja busca un nou equip a l'ACB, que podria ser el CAI de Saragossa. L'emergent ripollenc Xavi Rabaseda, de 22 anys, cedit al Fuenlabrada, serà el sisè exterior del Barça Regal.

En falta un, un base. D'aquí que, d'altra banda, Jaka Lakovic, que també ha extingit avui el seu contracte, no tingui descartada la seva continuïtat al Palau. El Barça podria exercir amb l'eslovè el dret de tempteig mentre rastreja un director de joc en el mercat europeu. En la posició de "4", el grec Antonis Fotsis, és el jugador que més agrada, però hi ha alternatives. Aquesta és l'última setmana per exercir la clàusula de renovació de Boni N'dong, que ja és l'últim blaugrana que espera.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut