Barça

El Barça comunica a Jordi Masip que no compta amb ell per a la pròxima temporada

El porter vallesà, que ha tingut un paper testimonial aquesta temporada, no continuarà el curs que ve

Francesc LatorreActualitzat

Jordi Masip no continuarà al Barça. A començaments d'any, els seus representants i el club van arribar a un principi d'acord per renovar un contracte que acaba el mes que ve. Faltava la signatura, però el Barça ha canviat de plans.

El club no compta amb Masip de cara a la propera temporada i així l'hi ha fet saber en una reunió aquest dimecres a la Ciutat Esportiva. La decisió no ha caigut gens bé al jugador i el seu entorn, com tampoc que la notícia arribés abans a alguns mitjans de comunicació que al representant. Els agents del jugador han demanat una compensació econòmica però no hi ha hagut acord i no es descarta que la qüestió pugui acabar als jutjats.

Masip, que ara té 28 anys, va rebutjar a començaments de temporada una oferta del Salzburg austríac, que entrena Oscar Garcia, i al mercat d'hivern va dir que no a un equip de la Lliga dels Estats Units. Aquesta que acaba és la tercera temporada al primer equip, sempre al costat de Luis Enrique, partidari de tenir tres porters a la plantilla. El tècnic l'asturià n'ha valorat sempre el treball als entrenaments, però de partits, molt pocs. Aquest any només ha jugat al Gamper i en l'amistós de Qatar.

L'actual cos tècnic havia avalat la continuïtat de Masip en l'actual rol de suport. Així doncs, la seva marxa es podria interpretar com un senyal que Juan Carlos Unzué no serà l'entrenador del Barça la temporada que ve, a menys que el navarrès acceptés la idea de la direcció esportiva: dos porters al primer equip i el titular del B com a tercer. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut