Barça

El Barça compleix a Granada gràcies al "hat-trick" de Suárez i assoleix el títol de Lliga

El Barça ha complert a Granada, on ha aconseguit el títol de Lliga. Un "hat-trick" de Luis Suárez ha permès als blaugrana batre un Granada que ha tingut en el porter Andrés l'home més destacat

Cristina BusquetsActualitzat

Amb l'onze de gala, el Barça ha sortit al Nuevo Los Cármenes. L'inici ha estat intens, amb fins i tot una picabaralla abans dels primers cinc minuts. Just després, en un servei de córner, Piqué ha rematat i la intervenció del porter Andrés ha fet reclamar un gol fantasma. La pilota, però, no havia entrat completament dins de la porteria del conjunt andalús. L'acció següent ha comptat amb una contra que ha traçat El-Arabi que ha acabat avortada. Els blaugrana han arribat amb perill de manera insistent a la porteria rival, i una d'aquestes, protagonitzada per Messi cap a Neymar, ha acabat amb un xut alt fora. Luis Suárez ha aparegut per posar el partit de cara. L'uruguaià ha marcat en el minut 22 en aprofitar una assistència d'Alba per acabar al segon pal sense oposició. Neymar havia començat la jugada amb una passada a l'espai. 

El segon gol del FC Barcelona ha arribat per l'altra banda. Tot i que l'autor ha estat el mateix, Luis Suárez, l'assistència se l'ha anotat Neymar des de gairebé la línia de fons. L'uruguaià s'ha avançat al porter andalús amb una rematada de cap. La jugada l'havia iniciat Mascherano amb una passada llarga. En el minut 37, el Barça ja n'havia fet dos al Granada i Luis Suárez ha continuat ampliant la seva marca personal.

Messi, en el minut cinc de la segona part, ha fet lluir el porter Andrés amb un llançament de falta que gairebé es convertia en el tercer. I poc després, Fran Rico també ha obligat a intervenir Ter Stegen. Ha estat la tarda d'Andrés Fernández i de Luis Suárez. Tots dos han tornat a ser protagonistes en una contra dels blaugrana que l'uruguaià ha finalitzat, però ha acabat topant amb una mà salvadora del porter del Granada. Mascherano s'ha lesionat en una acció amb Isaac Cuenca i Mathieu l'ha substituït a poc més d'un quart per al final. Els últims minuts de joc al Nuevo Los Cármenes han estat de lentitud. Amb el partit sentenciat, el Granada tampoc ha posat gaires més dificultats al Barça per donar-los algun ensurt. Però Luis Suárez ha tornat a aparèixer. L'home del partit ha firmat un "hat-trick" i ho ha fet gràcies, altre cop, a l'assistència de Neymar. Amb aquest, els gols de l'uruguaià aquesta temporada han assolit una xifra rodona, quaranta. Els de Luis Enrique, amb 91 punts, han aconseguit la Lliga a Granada i, en gran part, gràcies a un Luis Suárez inspirat. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut