Futbol

El Barça començarà la Lliga contra el Betis al Camp Nou i l'Espanyol visitarà el Sevilla

El primer clàssic entre els blaugranes i el Madrid, i el primer derbi català, no arribaran fins al desembre

Actualitzat

El Barça debutarà a la Lliga al Camp Nou contra el Reial Betis el dia 21 d'agost, i l'espanyol ho farà viatjant al Sánchez Pizjuán per enfrontar-se al Sevilla. En aquesta primera jornada, el Madrid jugarà al camp de la Reial Societat i l'Atlètic de Madrid rebrà l'Alabès.

En l'última jornada, el Barça rebrà l'Eibar; l'Espanyol visitarà el Granada; el Madrid anirà a Màlaga i l'Atlètic tindrà l'Athletic Club a casa.

El primer clàssic de la temporada es jugarà també a l'estadi blaugrana. El Madrid el visitarà en la 14a jornada, el cap de setmana del 3-4 de desembre. El Barça tornarà aquesta visita en la segona volta el cap de setmana del 22-23 d'abril del 2017.

Pel que fa al derbi català, el primer també serà al desembre i al Camp Nou: el dia 18, en la 16a jornada. La tornada a Cornellà-el Prat serà en la 35a, el 30 d'abril. Els derbis madrilenys seran en les jornades 12 i 31, primer al Calderón i després al Bernabéu, el 20 de novembre i el 9 d'abril.

Quant als enfrontaments entre el Barça i l'Atlètic de Madrid, el primer arribarà ben d'hora, en la 5a jornada i, després, en la 24a, el  21 de setembre i el 26 de febrer, respectivament.

Podeu consultar tot el calendari aquí.

La Supercopa d'Espanya també té dates

La Supercopa d'Espanya es jugarà el 14 i el 17 d'agost (i en directe per TV3). El partit d'anada entre el Sevilla i el Barça es jugarà al Sánchez Pizjuán i la tornada el dia 17 al Camp Nou.

Per la seva banda la final de la Copa del Rei 2016-17 es jugarà el dissabte 27 de maig.

Anar al contingut