Barça

El Barça començarà aquest dilluns la pretemporada amb 11 jugadors del primer equip i 17 del filial

El Barça començarà aquest dilluns la pretemporada amb l'absència dels jugadors internacionals, que s'incorporaran més tard després d'haver disputat el Mundial. Per aquest motiu, Pep Guardiola ha convocat un total de 28 jugadors, 11 del primer equip i 17 del filial. Els jugadors del primer equip són Ibrahimovic, Bojan, Pinto, Keita, Milito, Maxwell, Jeffren, Hleb, Henrique, Víctor Sánchez i Adriano. La llista de jugadors la completen Oier, Miño, Masip, Dalmau, Sergi Gómez, Armando, Fontàs, Muniesa, Martí Riverola, Ilie, Víctor Vázquez, Sergi Roberto, Jonathan dos Santos, Edu Oriol, Benja, Jonathan Soriano i Nolito, tots ells del Barça B.

Actualitzat
El primer projecte de Sandro Rosell començarà a rodar aquest dilluns amb l'inici de la pretemporada, en la qual participaran un total de 28 futbolistes, 11 del primer equip, entre els quals ja hi haurà el nou fitxatge, el brasiler Adriano Correia. Serà aleshores quan el tècnic, Pep Guardiola, que recentment ha signat la renovació per una temporada més, ofereixi la primera conferència de premsa, mentre que els futbolistes se sotmetran a diferents proves analítiques i mèdiques.

Segons ha informat el club blaugrana, aquest dilluns hi haurà 28 futbolistes. Els 11 del primer equip són Zlatan Ibrahimovic, Bojan Krkic, José Manuel Pinto, Seydou Keita, Gaby Milito, Maxwell, Jeffren Suárez, Aleksandr Hleb, Henrique, Víctor Sánchez i Adriano Correia. També hi estan citats fins a 17 jugadors del filial, el Barça B, que l'any vinent jugarà a Segona Divisió. Els jugadors joves tindran un paper important en les primeres setmanes, en què Guardiola no podrà comptar amb els internacionals.

Els internacionals espanyols s'integraran a la disciplina de l'equip el pròxim 9 d'agost, una vegada concloguin el període de vacances. Abans tornaran l'argentí Leo Messi i el brasiler Dani Alves, just per participar en la gira asiàtica, on els blaugranes disputaran dos partits amistosos, el 4 d'agost contra el K-League a Seül i el 8 d'agost, contra el Guan a Pequín.

Per dilluns que ve, Guardiola ha citat els jugadors del filial Oier, Miño, Masip, Dalmau, Sergi Gómez, Armando, Fontàs, Muniesa, Martí Riverola, Ilie, Víctor Vázquez, Sergi Roberto, Jonathan dos Santos, Edu Oriol, Benja, Jonathan Soriano i Nolito.

Els 27 convocats estan citats a les 8.45 hores a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Posteriorment Guardiola oferirà una conferència de premsa (11.00 hores).
Anar al contingut