El Barça comença l'Eurolliga amb un triomf a Kazan impulsat per la reacció de Navarro (63-69)

El capità blaugrana ha aparegut en l'últim quart i, amb tres cistelles seguides, ha liderat una remuntada de 14 punts

El FC Barcelona Lassa ha començat el camí de la nova Eurolliga amb un valuós triomf a la pista de l'Unics Kazan que en l'inici de l'últim quart del partit semblava impossible. La figura del capità, Joan Carles Navarro, ha emergit en l'últim quart i ha impulsat el seu equip a una remuntada de 14 punts que ha marcat el camí de la victòria (63-69).

El partit ha estat d'allò més igualat en la primera part, des del 8 a 9 al qual els blaugranes s'han enganxat gràcies a tres triples de Doellman, Claver i Rice. El gran problema del Barça, però, s'ha fet evident des del principi: el baix encert, precisament, del base nord-americà, que no ha tornat ha fer cap cistella fins al final del matx i que ha acabat amb un percentatge de 2 de 15 en llançaments (5 punts en total). L'equip ha hagut de sobreviure gràcies a les intervencions de Doellman, que en la primera part ha fet 13 punts, tot i que, a la llarga, ha perdut el duel personal contra un poderós Latavious Williams (12 punts i 15 rebots).

La igualtat al descans (36-34) donava la sensació que marcaria el partit, però els locals s'han llançat amb un parcial de 9 a 2 que ha descentrat els catalans i ha instal·lat els tàrtars en un avantatge còmode de 9 punts. En l'inici de l'últim quart tot ha semblat perdut per als homes de Georgios Bartzoukas quan s'han vist 14 punts a sota. En aquest moment Navarro ha aparegut, i ha decidit el partit amb una ratxa de vuit punts gairebé seguits: dos triples i una penetració amb la "bomba" marca de la casa.

El partit s'ha girat com mitjó des d'un contraatac de Rice que Doellman ha culminat (56-51), i aquesta vegada el Kazan ha estat l'equip que ha semblat descentrat. I, a més, sense temps per a reaccionar. El primer avantatge de blaugrana l'ha situat Tomic amb un tir lliure (60-61), i el Barça ha acabat sentint-se tan còmode que ha rematat el xoc per 6 punts, després d'un parcial imponent (5-25) en el l'últim tram.

Tot i el patiment, el Barça marxa de Rússia amb el resultat més positiu possible pel que fa a una estrena en la competició europea, i que li ha de fer esperar el Fenerbahce, d'aquí a una setmana al Palau, amb les millors sensacions.