Barça

El Barça comença la segona volta de la Lliga enfrontant-se al Racing de Santander a les 20 h al Camp Nou

El Barça rep el Racing de Santander a casa per iniciar la segona volta de la Lliga, un rival que ocupa la 14a posició de la classificació i és el tercer pitjor visitant. Al Barça són baixa Alves, Jefren i Pinto. I pel Racing, Munitis, Serrano i Diop. El Barça vol oblidar-se de la derrota de Sevilla i començar una nova ratxa triomfal. Els blaugranes podrien dormir amb 7 punts sobre el Reial Madrid, que juga demà a casa contra el Mallorca. El partit es jugarà a les 20 h al Camp Nou.

Actualitzat
Després de tancar una primera volta de rècords, el Barça intentarà sumar aquest vespre al Camp Nou una nova victòria i qui sap si l'inici d'una nova ratxa triomfal. Amb el record de la derrota contra el Betis, Guardiola va donar ahir en roda de premsa un toc d'atenció a la plantilla. L'exigència continua sent màxima. Els blaugranes no podran comptar ni amb Alves ni amb Jeffren, tots dos lesionats. A l´última hora s'ha hagut de descartar també Pinto, afectat d'un procés víric estomacal. Adriano serà el probable substitut d'Alves a la banda dreta de la defensa. Puyol podria tornar a l'eix de la defensa un cop recuperat de les seves molèsties, tot i que no té encara l'alta mèdica. L'onze blaugrana recuperarà homes com Iniesta i Villa, que van descansar contra el Betis. Tot i això, i davant un rival teòricament inferior, Guardiola podria continuar amb les rotacions iniciades a Sevilla. L'encontre contra el Racing és propici per fer-ho, ja que és un equip de la zona mitjana-baixa de la taula i que només ha sumat 20 punts, 32 menys que el Barça.

Canvis al Racing

El Racing ja és a Barcelona per intentar repetir la gesta del Betis -en la Copa- i derrotar el millor equip del moment. El conjunt que dirigeix Miguel Ángel Portugal va viatjar, ahir divendres, poc després de saber l'important canvi que hi ha hagut al capdavant del club. En les últimes hores, l'empresari indi Ashan Ali Syed s'ha convertit en propietari del Racing i ha promès invertir tot el que calgui per millorar el rendiment i el prestigi del club cantàbric. Per tant, es preveuen alguns moviments abans no es tanqui el mercat d'hivern, d'aquí a 10 dies. Els de Santander es presenten amb l'important baixa de Munitis, sancionat, que deixarà el suec Rosenberg com a únic referent atacant. Serrano i Diop, lesionats, tampoc han viatjat a Barcelona. El brasiler cedit pel Barça, Henrique, torna al Camp Nou, aquest cop com a jugador del Racing.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut