Handbol

El Barça comença la Lliga Asobal amb l'objectiu de sumar el seu sisè títol consecutiu

El Barça, vigent campió, rep l'Anaitasuna al Palau, a quarts de nou. El Granollers juga demà, també a casa, contra el Puente Genil, a les set de la tarda

Actualitzat

Amb dues Supercopes, la de Catalunya i la d'Espanya, ja al sarró, el Barça Lassa obre aquest divendres la Lliga 2015-2016. Els de Xavi Pascual són els grans favorits per revalidar un títol que ja han guanyat en les cinc darreres edicions i busquen repetir l'any d'imbatibilitat que van aconseguir en l'edició anterior.

Només el mític Teucro, que torna a l'Asobal i rep el Guadalajara, i els de Xavi Pascual, que s'enfronten amb l'Anaitasuna de Navarra, avancen la jornada inaugural a divendres (20.30, Palau Blaugrana). I és que el Barça se'n va dissabte cap a Qatar per disputar la SuperGlobe, el mundialet de clubs. Serà una bona oportunitat per al públic del Palau per veure els fitxatges: el lateral croat Marko Kopljar, el pivot polonès Kamil Syprzak i potser Filip Jicha, el substitut de Nikola Karabatic.

No cal dir que el Barça, amb les cinc últimes lligues i amb 61 victòries consecutives en la competició, és l'ultrafavorit. Per la segona posició pugnaran el mateix Anaitasuna, el Naturhouse La Rioja, el Lleó i el Fraikin Granollers. Els vallesans debuten dissabte a casa contra el Puente Genil. I amb una combinació de jugadors veterans i joves productes del planter intentaran repetir els grans moments de la temporada passada.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut