Ernesto Valverde, tècnic del Barça, durant l'últim entrenament (EFE)
Copa

El Barça comença la defensa del títol de Copa al camp del Múrcia

L'equip blaugrana, que ha guanyat les tres últimes edicions de la competició, jug al camp del Múrcia de Segona B amb els menys habituals i amb jugadors del filial

Actualitzat

El Barça comença aquest vespre (21.30) la seva defensa del títol de Copa en el partit d'anada dels setzens de final de la competició al camp del Múrcia, de la Segona B.

L'equip blaugrana marxa aquest mateix matí cap a la capital murciana amb una expedició on no hi figuren molts dels principals cracs de l'equip.

Messi, Luis Suárez i Umtiti, que estan sancionats, no han estat inclosos en la convocatòria, com tampoc ho estan Iniesta, Busquets, Ter Stegen o Paulinho. Arda i Alba són baixa per lesió, igual que Rafinha i Dembélé.  

Per compensar aquestes absències, Ernesto Valverde ha cridat a quatre jugadors del filial: el porter Ortolà, i els jugadors de camp Cucurella, Aleñà i Arnaiz, que poden tenir la seva oportunitat. Però els qui tindran la responsabilitat d'encarrilar l'eliminatòria seran jugadors poc habituals com Paco Alcácer, Denis Suárez o Jasper Cillessen.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut