Champions

El Barça comença aquest vespre la defensa del títol de Campió d'Europa contra l'Inter de Mourinho i Eto'o

La Champions de Roma ja és història i a partir d'avui el Barça comença a defensar el títol. El repte és fer-ho amb el mateix bon futbol que la temporada passada. El primer rival dels blaugranes és l'Inter de Milà. De moment encara no s'hi juguen el títol, però el partit té molt d'interès. Hi ha ganes de veure qui està més encertat de cara a porteria, Eto'o o Ibrahimovic. Però hi ha un altre duel paral·lel, el dels entrenadors, que no és menys interessant. Qui té més números per guanyar aquesta partida d'escacs: Guardiola o Mourinho? La resposta, aquest vespre, a tres quarts de nou, en directe per TV3, a Elsesports.cat i a Catalunya Ràdio.

Actualitzat
A banda d'aquests protagonistes, sembla que n'hi ha un que tampoc no s'ho perdrà, i que de ben segur no agrada a cap dels dos equips: la pluja. Hi ha moltes opcions que sigui un partit passat per aigua. Malgrat les inclemències del temps, la presència d'Eto'o i Mourinho a l'equip italià i la d'Ibrahimovic al Barça donen al partit un plus d'interès.

S'espera que aquesta nit tornin a l'onze titular blaugrana Messi, Henry i Alves, suplents a Getafe. Pel que fa a l'Inter, Mourinho ja ha avançat l'alineació amb la presència dels exblaugranes Motta i Eto'o. 

Ara s'està fent el tradicional dinar de directives, continuació de la trobada que ahir van tenir els presidents del Barça i de l'Inter per sopar. Tot va ser cordialitat entre Joan Laporta i Massimo Moratti, que no fa gaires setmanes van intercanviar els seus davanters centre. Avui se sabrà qui va fer el millor negoci.

Duel de dos tècnics ben diferents

Van compartir vestidor, però poca cosa més. Mourinho era tècnic i manava, i Guardiola, un jugador que ja duia un entrenador a l'interior. Han passat més de deu anys i les diferències continuen intactes. Dos mons, dues maneres d'entendre el futbol. Descaradament resultadista, Mourinho aposta per un joc defensiu. Guardiola creu cegament que la millor defensa és un bon atac.

A Milà hi haurà duel sobre la gespa i també a les banquetes. Dos estils oposats. Especialista a escalfar partits i mestre de la provocació, Mourinho es mou com peix a l'aigua envoltat de polèmica. Li és igual qui tingui al davant, l'afició de l'equip rival... o la premsa.

Només uns metres més enllà s'asseurà Guardiola, situat als antípodes de Mourinho. Conciliador, diplomàtic, discret, mai diu una paraula més alta que l'altra i prefereix, sempre que pot, mantenir-se a segona línia. Curiosament, ell va ser l'escollit per retornar el Barça al camí de l'èxit. L'altra opció i, per tant, la descartada, era Mourinho.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut