Ousmane Dembélé, felicitat per Jordi Alba i Leo Messi després de marcar un gol al Chelsea (Reuters)
Barça

El Barça comença a veure la millor versió de Dembélé

L'extrem francès s'està guanyant la confiança de Valverde a base de bones actuacions, segellades amb un gol i tres assistències

Laura BruguésActualitzat

Esprint per la banda dreta, control, xut a porteria, eufòria màxima i felicitació immediata de Messi. Instants que Ousmane Dembélé no oblidarà mai. Perquè així és com marcava el seu primer gol amb el Barça, amb assistència de l'argentí, en la tornada dels vuitens contra el Chelsea.

En el tram decisiu de la temporada, Valverde compta amb la millor versió de Dembélé, a qui ha demostrat confiança amb minuts. El francès ha encadenat, per primer cop, tres partits consecutius de titular en què ha tingut protagonisme.

A Màlaga va fer una assistència a Coutinho per sentenciar el partit. Davant el Chelsea es va estrenar com a golejador després d'una passada de Messi. I contra l'Athletic Club, Dembélé també va assistir el crac argentí perquè aquest marqués el 2-0 definitiu.

Sumant la passada de gol a Suárez davant el Girona, Dembélé ha donat 3 assistències en els últims 4 partits que ha jugat de titular.

Enrera queden els maldecaps de les dues lesions, que el van tenir 133 dies apartat dels terrenys de joc entre una operació, recuperacions i entrenaments en solitari.

Dembélé també demostra sacrifici defensiu. Un clar exemple: una acció providencial que talla Marcos Alonso del Chelsea, una de les exigències que li reclamava Valverde.

La societat Dembelé - Messi ja funciona i va molt bé

En un informe del Tot Costa de Catalunya Ràdio, queda clar que els darrers partits també s'ha vist una millora amb l'entesa amb el crac del Barça Leo Messi:

- Partit Ahtleic Club: 12 combinacions amb Messi

- Chelsea: 10 associacions i assistència de Messi i gol de Dembelé

- Girona : 16 vegades es van buscar l'un amb l'altre

ARXIVAT A:
Dembélé
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut