Barça

El Barça comença a preparar el partit contra el Mallorca sense els lesionats i sense Messi

Abans de la firma del contracte, Josep Guardiola ha dirigit el primer entrenament de preparació del partit de dissabte al camp del Mallorca. El tècnic blaugrana haurà de pensar, i molt, per configurar un onze amb garanties, perquè Valdés, Puyol, i Xavi estan lesionats i el brasiler Dani Alves, sancionat. La bona notícia d'avui és que Jeffren ha tornat a l'activitat amb el grup, mentre que Leo Messi s'ha quedat al gimnàs amb una contusió al genoll, però sense importància.

Actualitzat
Jeffren Suárez encara la recta final de la recuperació del trencament del recte anterior de la cuixa esquerra que va patir fa 34 dies en un entrenament i avui ja ha sortit al camp amb el grup, tot i que ha fet treball individual amb pilota acompanyat d'un recuperador.

En canvi, els altres tres lesionats de la plantilla -Carles Puyol, Víctor Valdés i Xavi Hernández- han estat treballant al gimnàs, al costat de Lionel Messi, que s'ha quedat fent recuperació específica en lloc d'entrenar-se amb la resta dels seus companys.

Després de gaudir de dos dies de descans, la plantilla blaugrana ha començat a preparar avui el pròxim compromís de Lliga contra el Mallorca. Un compromís, aquest, que serà el primer dels quatre que haurà d'afrontar els pròxims onze dies. València, Saragossa i Arsenal seran els següents.

El tècnic del Barcelona, Pep Guardiola, ha optat en aquesta ocasió per convocar tres jugadors del filial: el porter Rubén Miño, el lateral dret Martín Montoya -Dani Alves no podrà ocupar la seva posició a Mallorca per sanció- i Thiago Alcántara. Demà, l'equip tornarà a entrenar-se, ja amb Messi, a les 11.00 hores a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Control antidopatge

Un grup de comissaris antidopatge de la UEFA s'han presentat avui a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per efectuar, abans de l'entrenament, un control per sorpresa a deu jugadors del Barcelona.

La mesura, que periòdicament aplica el màxim organisme del futbol europeu en tots els clubs en la seva lluita contra el dopatge, consisteix a una anàlisi d'orina que es realitza, per sorteig, a una desena de futbolistes de la primera plantilla. Els deu jugadors que han hagut de passar el control en aquesta ocasió han estat: Alves, Piqué, Villa, Iniesta, Jeffren , Maxwell , Milito, Pedro, Afellay i Abidal.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut