Barça

El Barça comença a preparar el partit contra el Getafe amb Xavi, Iniesta, Piqué i Messi al marge

Després d'un dia de descans, el Barça ha tornat aquest matí a la feina. Diumenge hi ha partit de Lliga al camp del Getafe i Guardiola, després de l'empat dimarts al camp del Copenhaguen, no vol sorpreses al campionat domèstic. El tècnic podria tenir problemes per confeccionar l'onze que viatjarà a Madrid. Aquest matí, Messi, Xavi, Iniesta i Piqué no han sortit a l'inici de l'entrenament, han treballat al gimnàs. Jeffren sí que ho ha fet, però al marge dels seus companys. El tècnic de Santpedor té temps de sobres de recuperar-los. Qui va tornar més tocat de Dinamarca va ser Xavi Hernàndez, a qui se li van reproduir les molèsties als tendons del taló d'Aquil·les de totes dues cames.

Actualitzat
El Barcelona ha recuperat el pols dels entrenaments aquest matí a la seva ciutat esportiva després de l'empat a Copenhaguen (1-1), encara que tres dels seus jugadors s'han quedat al gimnàs fent una feina diferent de la resta dels seus companys. Així, Xavi Hernàndez, Gerard Piqué i Lionel Messi no han sortit al camp d'entrenament aquest matí, on sí que hi eren tres joves de l'equip filial: Martí Riverola, Jonathan Soriano i Thiago Alcántara.

El Barcelona està preparant el partit de la desena jornada de la Lliga, que l'enfrontarà aquest diumenge a les 19.00 hores al Getafe.

Afrontaran el clàssic al màxim

Gerard Piqué, encarregat avui d'atendre la premsa, ha reconegut que aquest any li està costant trobar el to físic, encara que ha assegurat que per al partit del Madrid "arribarem al 100%", i ha explicat que amb l'acumulació de partits a vegades li costa, fins i tot, treballar en els entrenaments. "Això ho notes quan hi ha acumulació de partits i veus que no arribes, i que tampoc estàs bé en els entrenaments. Sí, ho notes. No estem com al començament de la temporada passada", ha dit. "A mesura que van passant les setmanes ens estem trobant millor. Més sòlids enrere i marcant més gols", ha dit el jugador, que no creu que el Barcelona hagi desaprofitat una gran ocasió per classificar-se per a vuitens de la Lliga de Campions després d'empatar a Copenhaguen.

Finalment, el jugador català ha atorgat opcions al Madrid a la Lliga de Campions pel fet d'haver aconseguit ja el pas a la ronda següent. "Està a vuitens i està viu. El Madrid sempre és un candidat", ha assenyalat. "Encara que el Madrid jugui bé o malament, sempre serà allà. Si nosaltres volem guanyar el Madrid en qualsevol competició hem de ser millors que ells. Pot ser que ells hagin millorat, però és irrellevant perquè guanyen igual", ha dit.

El Barcelona tornarà a entrenar-se demà divendres a les onze del matí.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut