Futbol

El Barça comença a negociar amb el Sevilla per Kevin Gameiro

El club blaugrana intensifica els contactes per reforçar la davantera entre els rumors creixents d'una megaoferta per Neymar

Xavier LemusActualitzat
Kevin Gameiro és la primera opció del Barça per reforçar la davantera. El club blaugrana ja ha començat a negociar amb el Sevilla, però, de moment, no han arribat a cap acord. Els andalusos demanen pagar els 40 milions que té de clàusula el jugador francès, mentre que per part barcelonista no es vol arribar a cobrir aquesta xifra per un jugador que, en principi, seria suplent. Si el Sevilla rebaixa aquesta quantitat, podrien trobar un punt de coincidència per tancar el traspàs. L'arribada de Gameiro obriria la porta de sortida a Munir. El Barça vol que el jugador madrileny tingui minuts per progressar i aquí les seves aparicions serien mínimes.

Tot això, comptant que no es compliqui encara més la renovació de Neymar. El Barça ja té tancat l'acord amb el representant del brasiler, i si res no canvia, haurien de firmar el nou contracte aviat. Però les ofertes rebudes pel pare del jugador per part del PSG, Manchester United i Madrid han aixecat una certa desconfiança en el club per si n'accepten alguna i paguen la clàusula de rescissió per marxar, que és de, recordem-ho, 190 milions d'euros.

Els que segur que deixaran el Barça són Adriano i Douglas. El primer té un acord amb la Lazio, i si paguen dos milions d'euros, se n'anirà. Mentre que pel que fa al segon, el Barça té un acord de traspàs amb el Cruzeiro tan sols pendent del vistiplau del jugador.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut