Handbol

El Barça Cifec guanya el CAI Aragó (37-35) i es manté quart a l'Asobal

El Barça Cifec ha aconseguit derrotar el CAI Aragó, després d'un igualat partit al Palau Blaugrana per 37-35 corresponent a l'onzena jornada de la Lliga Asobal. Per a aquest matx, Xesco Espar ha recuperat homes forts com Iker Romero, Vori, Juanín i Barrufet, que van descansar fa una setmana, però en partit de Lliga de Campions contra el Panellinios. Precisament, Iker Romero ha estat el màxim golejador amb 9 gols, tot i que també ha destacat Jerome Fernández, amb 8. Els blaugranes es mantenen quarts a la Lliga.

Contràriament al que es podia pensar, el Barça Cifec s'ha trobat amb un partit més complicat del que semblava a priori. La diferència entre els dos equips s'ha mogut amb una renda de dos o tres gols a favor dels blaugranes, com a tònica més habitual del partit. Per a aquest matx, el tècnic Xesco Espar recuperava tot l'arsenal amb Iker Romero, Igor Vori, Juanín i David Barrufet, que van descansar dissabte passat en partit de Lliga de Campions contra el Panellinios grec. L'única baixa del Barça ha estat la de Laszlo Nagy.

La primera meitat ha estat completament igualada i ha acabat amb avantatge per al Barça, només de dos gols (21-19). En la represa ha continuat la igualtat i el CAI Aragó ha continuat fent front als blaugranes. L'avantatge de dos/tres gols ha permès al Barça no deixar-se atrapar pels aragonesos i acabar imposant-se en aquest partit. La màxima diferència ha estat de quatre dianes (35-31). Amb aquesta victòria, els blaugranes continuen quarts a la classificació de l'Asobal.

Amb el resultat final de 37-35, Barça i CAI Aragó han establert un nou rècord de gols en un partit d'aquesta temporada, amb un total de 72 dianes, que superen en cinc l'anterior marca, 41-26, és a dir, 67 gols, que es van marcar en el Barça-Bidasoa el 27 de setembre passat. El rècord absolut de la Lliga Asobal, vigent des de la temporada 1994-1995, és de 91 gols marcats en el partit Galdar-Pelotas Posada Octavio (43-48), el 10 de setembre de 1994.