Handbol

El Barça Cifec encaixa a Valladolid la segona derrota de la temporada

El Barça Cifec va encaixar ahir la segona derrota de la temporada en el partit avançat a la sisena jornada que va jugar a la pista del Valladolid (34-32). Els blaugranes, que amb aquesta ensopegada es despengen de la part alta de la classificació, van encaixar un parcial de 7-1 en els minuts finals que no van saber capgirar. Els catalans van portar la iniciativa durant bona part del matx i al descans guanyaven de tres gols, 16-19. L'encert final dels locals va ser determinant.

El Barcelona Cifec haurà de centrar-se probablement en la Champions després de llençar mitja Lliga a Valladolid. Després de la derrota a Lleó, i tot i que només s'havien disputat cinc jornades, els blaugranes sabien que no podien fallar. La sortida va ser excel·lent i el parcial inicial de 0-4 els va permetre portar la iniciativa en el marcador fins als últims quatre minuts de partit. Els arguments blaugranes, els de sempre. Les aturades de Barrufet i els gols d'Iker. Gran direcció de joc de Cañellas i extraordinari Puig, en el tir exterior, autor de vuit gols.

Superat el minut 15 de la segona part, la renda blaugrana va tornar a ser de quatre gols. Però com que el tècnic Xesco Espar va haver de fer servir gairebé tota l'estona els mateixos jugadors, van arribar molt justos de forces a la recta final. Entre això, les aturades del porter local Sierra i l'encert del golejador Gull, desaparegut fins aleshores, el partit va canviar de dalt a baix.

Parcial del Valladolid de 7-1 sense deixar marge a la reacció barcelonista. Segona derrota de la temporada. Encara queden 24 jornades per disputar-se, però la història diu que es va donar de bon començament massa avantatge al Ciudad Real i al Portland, els altres dos grans aspirants al títol.