Handbol

El Barça Cifec derrota sense problema el Logronyo (35-28) en l'últim partit d'Espar al Palau

El Barça Cifec no ha tingut problemes per derrotar el Logronyo al Palau Blaugrana en el penúltim partit de l'Asobal (35-28), tot i no fer un gran partit; el darrer amb Xesco Espar d'entrenador al Palau. El millor de l'enfrontament han estat els contraatacs que han fet Juanín García i Víctor Tomás, que agafaven a contrapeu la defensa contrària. La victòria de l'Ademar de Lleó sobre el Portland San Antonio impedeix al Barça Cifec assegurar-se una plaça per a la pròxima Champions i caldrà esperar l'última jornada.

Ha estat l'últim partit de Xesco Espar com a entrenador del Barcelona al Palau. Els blaugranes, sense fer un gran partit, no han tingut problemes per derrotar el Logronyo, un dels equips que lluita per mantenir la categoria. En el descans, la diferència ja era de cinc gols, 17-12, que ha augmentat fins a set gols de diferència al final dels seixanta minuts, 35-28. En el Logronyo ha destacat el català Amargant.

En l'última jornada, el Barcelona haurà d'obtenir un resultat positiu per aconseguir la tercera posició, que li permetria jugar la Lliga de Campions la temporada que ve.

El Ciudad Real, campió de Lliga

El Ciudad Real s'ha proclamat campió de la Lliga Asobal quan falta una jornada, després de guanyar 29-40 a la pista de l'Antequera també gràcies a la derrota del Portland San Antonio a domicili davant l'Ademar de Lleó per 30-26. D'aquesta forma, el Ciudad Real succeeix el Barça Cifec en el palmarès. És el segon títol del Ciudad Real, després de l'aconseguit el 2005.