Futbol

El Barça celebra la Lliga amb una rua en directe per TV3

L'autocar del Barça surt del World Trade Center i recorrerà el Paral·lel fins a les fonts de Montjuïc

Actualitzat

Finalment, el FC Barcelona farà una rua de celebració per la 24a Lliga aconseguida aquest dissabte. L'acte començarà al World Trade Centre, al port de la capital catalana, i pujarà per l'avinguda Paral·lel per dirigir-se a l'avinguda Maria Cristina i acabar a Rius i Taulet, al costat de les Fonts de Montjuïc.

Com és habitual, els jugadors del primer equip del Barça faran el recorregut en un autocar, des del qual saludaran els aficionats que s'apleguin al carrer per celebrar el títol amb ells.

La rua començarà a les 18.00 i es podrà seguir en directe per TV3, amb prèvia des d'un quart d'hora abans.

 

Afectacions de la mobilitat

Es preveu que la rua duri al voltant de 90 minuts, fins a dos quarts de vuit. Durant el recorregut, la celebració provocarà afectacions de la mobilitat: 

- Des del matí no es permetrà l'estacionament de vehicles al llarg del recorregut, i els que ja hi estiguin estacionats es retiraran.

- La policia tallarà el trànsit a mesura que es vagi fent l'itinerari i es faran desviaments per garantir la mobilitat.

- La rua afectarà les línies d'autobús que hi ha al llarg del recorregut. A canvi, el metro reforçarà el recorregut de les línies L1, L2 i L3. També hi haurà més personal a les estacions de Drassanes, Paral·lel, Poble Sec, Rocafort i Espanya.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut