Munir durant un partit de pretemporada del Barça (Reuters)
Barça

El Barça cedeix Munir al València i dóna per tancat l'equip

L'arribada d'Alcácer comporta la marxa de Munir, que fa el camí invers i marxa cedit a l'equip valencianista

Actualitzat

El Barça 2016-17 ja queda definitivament configurat amb l'arribada de Paco Alcácer. La última operació en tancar-se ha estat la cessió de Munir el-Haddadi al València.

El davanter madrileny quedava relegat a un paper molt secundari amb l'arribada d'Alcácer, i el Barça vol que tingui minuts. Per això, el Barça té clar que el millor per a l'atacant, de 20 anys, és anar cedit a un equip on pugui tenir minuts.El València s'ha mostrat molt interessat en comptar amb el jugador, que ha d'ajudar a pal·liar precisament la marxa d'Alcácer

Tot i que els dos clubs insisteixen en què les dues operacions són independents, el cert és que Alcácer i Munir han recorregut el mateix dia el camí invers entre Mestalla i el Camp Nou.

En total, aquest estiu, el Barça haurà fet sis incorporacions. El porter Cillessen, els defenses Digne i Umtiti, els migcampistes Denis Suárez i André Gomes, i el davanter Paco Alcácer compensaran les sortides de Claudio Bravo, Dani Alves, Adriano, Vermaelen, Bartra, Sandro i, possiblement, Munir, que ja ha passat la revisió mèdica a Madrid durant la tarda aprofitant la concentració amb la selecció espanyola.

 

Anar al contingut