El Barça cedeix l'empat davant l'Inter i segella el pas al vuitens de final de la Champions (1-1)

Un gol de Malcom al minut 83, quan acabava d'entrar en el terreny de joc ha avançat els blaugranes però Icardi, a les acaballes, ha forçat l'empat definitiu

Laura BruguésActualitzat

El Barça ha sumat un punt al camp de l'Inter de Milà, tot i que ha disposat d'un grapat d'ocasions, fins a 9 xuts entre els tres pals. Els blaugranes han fet un molt bon partit, però els ha faltat finalització i també s'han trobat amb un Handanovic que ho refusava tot. Malcom ha marcat per als blaugranes al 83, quan feia dos minuts que era al terreny de joc. Però poc després Icardi ha fet l'1-1 definitiu.

Messi, sense l'alta, ha vist el partit des de la grada. A l'onze, l'única novetat: Dembélé, en el lloc de Rafinha. Precisament el francès, ha estat qui ha tingut la primera oportunitat del Barça per marcar; un xut que el porter Handanovic ha pogut refusar. Ha estat en una bona primera part dels blaugrana, amb moltes ocasions, fins a 10 xuts, la meitat entre els tres pals. Al Barça li ha faltat finalització, però també s'ha trobat amb un Handanovic que ho refusava tot.

El porter de l'Inter ha continuat sent providencial per al seu equip en el segon temps. L'han posat a prova Rakitic, Coutinho i Dembélé. Mentre el Barça buscava el gol, l'Inter ha començat a animar-se a la contra, com en una ocasió de Politano.

El Barça insistia i al 81 Malcom ha substituït Dembélé. Quan només portava 2 minuts sobre el terreny, ha marcat el 0-1. L'ha celebrat emocionat, el que ha estat el seu primer gol en partit oficial amb el Barça, el dia que debuta a la Champions amb els blaugranes.

Cinc minuts després, l'Inter ha aconseguit marcar l'empat. Ha estat d'Icardi, en el primer xut entre els 3 pals de l'equip italià.

El Tottenham venç el PSV i manté les opcions de classificar-se a vuitens (2-1)

El Tottenham es manté viu a la Champions després de sumar una agònica victòria contra el PSV Eindhoven a Wembley (2-1). Els holandesos s'han avançat amb un gol matiner de Luuk de Jong als 4 minuts i han resistit el setge local gràcies a les bones aturades del seu porter Zoet. En la represa, el Tottenham ha seguit insistint i ha estat capaç de capgirar el resultat advers en el tram final. En el minut 78, Harry Kane ha fet l'empat a un amb un xut creuat i en el 88, la fortuna s'ha aliat amb el conjunt de Mauricio Pochettino. Un cop de cap de Kane l'han desviat dos defenses del PSV i la pilota ha acabat entrant amb molta sort al fons de la xarxa de Zoet, que en l'intent per evitar el gol ha topat amb el cap amb el pal. Amb aquest triomf, el Tottenham suma 4 punts i manté mínimes opcions de classificació per als vuitens de final, mentre que el PSV es queda amb un i sense opcions de passar a la següent fase.