El lateral Marc Cucurella rep una entrada del capità del Red Bull Sandro Ingolitsch (EFE)

El Barça cau davant el Red Bull Salzburg (2-1) i es queda fora de la final de la Youth League

Tot i que l'equip blaugrana s'ha avançat amb un golàs de Jordi Mboula, el Red Bull ha estat superior i ha acabat capgirant el marcador

El Barça no ha pogut reeditar l'edició del 2014, quan va guanyar la primera edició de la Youth League, i s'ha quedat fora de la final en perdre davant un Red Bull de Salzburg molt més rodat (2-1). L'equip blaugrana ha començant colpejant primer, amb un gol de gran talent de Jordi Mboula. El jugador vallesà ha driblat fins a tres jugadors rivals abans de superar el porter austríac. No s'havia arribat ni al minut 20 de partit i les coses pintaven bé per al de Gabri Garcia.

Però el Red Bull ha demostrat la seva qualitat i, fent una pressió alta, ha dificultat la sortida de pilota dels blaugranes. Tant és així que el gol de l'empat ha arribat arran d'una mala passada de Sergi Puig que Hannes Wolf no ha desaprofitat (62'). Els minuts següents han estat un setge dels austríacs a la porteria barcelonista, fins al punt que Patson Daka ha fallat un gol cantadíssim. El mateix jugador s'ha rescabalat en la segona que ha tingut i ha establert el 2-1 que seria definitiu a falta de sis minuts per al final.

A l'altra semifinal el Benfica ha superat 2-4 el Reial Madrid que entrena l'exfutbolista José Maria Gutiérrez "Guti". Els blancs han pagat el seu mal inici de partit, on han encaixat 3 gols en 20 minuts.