Pola celebra l'1 a 6
Futbol Sala

El Barça cau al Palau davant del Movistar Inter (1-6) i es jugarà la Lliga al cinquè partit a la pista del seu rival

Els blaugrana van prendre als madrilenys el factor pista en el primer partit de la final, que van disputar com a visitants. En aquest quart partit es podien haver proclamat campions. El Movistar Inter, però, no els ha donat cap opció

El FC Barcelona Lassa ha deixat escapar el "match-ball" que tenia per sentenciar aquest dissabte el títol de Lliga de l'LNFS en perdre a casa el quart partit de la final davant del Movistar Inter per 1 a 6. El Palau ha rebut amb mosaic un Barça que tenia una oportunitat boníssima per recuperar la Lliga després de dos anys de sequera. Però la baixa de Lozano, lesionat després de marcar en el tercer partit, ha estat un contratemps.

Els d'Andreu Plaza han començat amb la convicció del tercer partit de dijous passat. Recuperaven pilotes en camp contrari i creaven ocasions. Però l'Inter més tranquil, ha anat madurant el partit. Ha avisat en una pèrdua del blaugrana Dyego. I s'ha avançat amb un xut de Lolo que ha desviat la defensa i ha sorprès el porter Sedano. El Barça no ha trigat ni un minut a empatar gràcies a una contra de Ferrao acabada per Rafa López. Però aquesta ha estat l'única alegria del aficionats blaugrana.

El Barça ha naufragat en la defensa de les jugades a pilota aturada. El mateix Rafa López s'ha fet l'1 a 2 en un xut de Rivillos. I en l'arrencada de la segona part Rato ha marcat l'1 a 3 en una jugada individual. El més preocupant pels blaugrana, és que no creaven ocasions. Mentre que el Campió d'Europa tornava a fer mal en jugades d'estratègia. Ricardinho feia l'1 a 4.

A falta de gairebé 10 minuts i Andreu Plaza ha decidit apostar pel porter jugador. Però amb un pal de Marc Tolrà s'ha vist que la nit no seria local. L'Inter ha acabat de silenciar el Palau amb dos gols de molta qualitat. El de Lolo de precisió. I l'1 a 6 de Pola que ha marejat Paco Sedano. Dilluns, cinquè i definitiu assalt a Torrejón de Ardoz. Veurem si amb Sergio Lozano.