Bàsquet

El Barça busca una sortida a Tyrese Rice, que va arribar com a jugador franquícia

El nord-americà estava cridat a ser el líder de l'equip amb Georgios Bartzokas però no té cabuda en el projecte de Sito Alonso

Jordi BentanachsActualitzat

De ser un mite al Maccabi, a l'ase dels cops al Barça. Tyrese Rice estava cridat a ser el líder del projecte Bartzokas, l'extensió sobre la pista del tècnic grec, i el seu rendiment va ser tan pobre com el de tot l'equip. Dotze punts de mitjana entre Lliga i Eurolliga amb uns percentatges baixíssims i sense capacitat de decisió en els moments clau dels partits.

En la seva posició, el Barça de Sito Alonso ha fitxat dos jugadors. Thomas Heurtel, amb experiència en l'Eurolliga amb l'Efes i a l'ACB amb el Caja Laboral. I el meló per obrir, Phil Pressey, que arriba de la Lliga de desenvolupament nord-americana.

El club ha comunicat a Rice que no compta amb ell, que es busqui equip i que al primer equip no jugarà. El nord-americà amb passaport montenegrí ha respost via xarxes als rumors que diuen que els dirigents blaugrana enviaran Rice a jugar la Lliga Leb Or amb el filial blaugrana.

 

 

Les portes dels equips de l'Eurolliga semblen, ara com ara, tancades. El jugador confia que la marxa dels dos projectes de base de la casa, Stefan Peno -cedit- i Ludde Hakanson -trapassat-, li acabi obrint la porta com a tercer base de l'equip.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut