Lliga de Campions

El Barça busca un triomf al camp del Borussia Mönchengladbach per mantenir el ple de punts a la Champions

Els blaugranes s'enfronten en la segona jornada de la lligueta de la Champions a l'equip alemany del Borussia Mönchengladbach a tres quarts de nou del vespre. L'equip de Luis Enrique, sense Messi absent per lesió, buscarà sumar el segon triomf per consolidar el liderat del seu grup.

Eloi SansaActualitzat

El Barça juga aquest vespre (20.45) al Borussia-Park el segon partit de la Lliga de Campions. Després de la seva vistosa estrena (7-0 al Celtic), l'equip blaugrana ha arribat a Alemanya disposat a encadenar un segon triomf abans del doble duel davant del Manchester City que ha de resoldre el lideratge del grup C. 

Però batre el Borussia Mönchengladbach no sembla una tasca fàcil. A l'ombra del Bayern de Munic o el Borussia Dortmund, el Gladbach ha tornat a significar-se com un dels equips més sòlids de la Bundesliga. Especialment a casa, on encadena 11 triomfs seguits des que va perdre per última vegada davant el Dortmund, el 23 de gener passat. 

Tampoc l'estadística recent afavoreix el Barça, que amb Luis Enrique a la banqueta no ha pogut guanyar encara el primer desplaçament continental del curs. Va perdre (3-2) a casa del París Saint-Germain en la primera temporada de l'asturià i va empatar a Roma (1-1) l'any passat. 

El Barça jugarà a més sense el lesionat Leo Messi, però el triomf al camp de l'Sporting (0-5) en el primer partit sense l'argentí demostra que aquest Barça no té dependència ni tan sols del cinc vegades Pilota d'Or. Rafinha o Arda Turan es disputen la vacant de Messi a l'onze inicial. Un onze al qual probablement tornaran Alba, Mascherano, Rakitic i Iniesta, que van tenir descans a Gijón. Al marge de Messi, també és baixa per lesió Samuel Umtiti, l'únic nou fitxatge que per ara ha aconseguit que se'l tingui en compte a l'hora de citar l'equip de gala.

Qui també jugarà segur és Marc-André ter Stegen, que tornarà al camp on es va fer un nom. El porter alemany del Barça va comentar en roda de premsa que per a ell serà un partit especial i que per això el seu interès a aconseguir la victòria és màxim. 

El resum del partit a TV3 i Esport3

Dimecres, a les 22.35, de manera simultània per TV3 i Esport3, " Zona Champions" conduït per Maria Fernández Vidal, farà un ampli resum del partit entre el Borussia Mönchengladbach i el Barça amb la veu de Bernat Soler i Gerard Autet, a més de l'anàlisi de les jugades i les opinions dels protagonistes. També es podran veure els gols de la resta de partits de la jornada amb Agustí Alavés.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut