Barça

El Barça busca sumar la quarta victòria en quatre jornades de Lliga derrotant el Getafe

El Barça busca sumar la quarta victòria en quatre jornades de Lliga contra el Getafe (20.00). Tito Vilanova té les baixes d'Iniesta, Alexis i Jordi Alba, que han estat substituïts en la convocatòria per Puyol, Thiago i el jugador del B, Deulofeu. El Coliseum Alfonso Pérez és un camp difícil: la temporada passada hi va perdre el Barça i en aquest inici de campionat també hi ha caigut el Madrid.

Actualitzat
El Barça busca sumar la quarta victòria en quatre jornades de Lliga contra el Getafe (20.00). Tito Vilanova té les baixes d'Iniesta, Alexis i Jordi Alba, que han estat substituïts en la convocatòria per Puyol, Thiago i el jugador del B, Deulofeu. El Coliseum Alfonso Pérez és un camp difícil: la temporada passada hi va perdre el Barça i en aquest inici de campionat també hi ha caigut el Madrid.

El Barça ha viatjat aquest dissabte al matí cap a Getafe, una altra vegada amb la psicosi del virus FIFA. Aquesta jornada postseleccions de setembre sempre li va malament a l'equip blaugrana i s'acostuma a deixar punts. A més, aquest cop ha perdut tres jugadors: Alba, Iniesta i Alexis. En el cas de Jordi Alba, per una inoportuna grip que li ha impedit entrenar-se amb normalitat aquests últims dies. Iniesta i Alexis han tornat lesionats dels seus compromisos internacionals. Aquest fet ha provocat la inclusió de Thiago, Deulofeu i Puyol, el capità ja ha rebut l'alta mèdica després de la fractura de pòmul. Tot i això, Vilanova ha estat clar: "La millor manera de posar fi al virus FIFA és guanyar el partit contra el Getafe".

Pel que fa a l'onze inicial, Cesc i David Villa poden tenir d'inici una bona oportunitat per reivindicar el seu lloc a l'equip titular. El d'Arenys ja ha substituït per raons tàctiques Iniesta en dos partits d'aquesta temporada, i ara buscarà trobar el millor joc en l'eix del mig del camp, segurament al costat de Busquets i Xavi. Al davant, Pedro i Messi són fixos, i David Villa els podria acompanyar en el que seria el seu primer partit oficial com a titular. L'asturià evoluciona bé de la seva lesió i ara busca acumular minuts per tornar a gaudir de la confiança de Tito Vilanova.

El Getafe, entrenat per Luis García, té l'única baixa de Lafita, i espera repetir la victòria de l'any passat amb els blaugranes. O sense anar tan endarrere en el temps, la de la segona jornada de Lliga davant el Reial Madrid. Per fer-ho, els madrilenys miraran de tancar-se en defensa i aprofitar alguna contra per sumar un gol que els doni opcions de sumar alguna cosa positiva.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut