Futbol

El Barça busca l'accés a les semifinals de la Copa del Rei davant la Reial Societat

L'equip blaugrana no vol sorpreses aquest vespre al Camp Nou (21.15) davant la Reial Societat després d'haver encarrilat la classificació (0-1) en el partit d'anada

Actualitzat

El Barça rep la Reial Societat aquest vespre (21.15) en el partit de tornada dels quarts de final de la Copa del Rei amb la feina força avançada. El triomf dels blaugranes ara fa una setmana a Anoeta (0-1) deixa la classificació a tocar per als blaugranes si aquest vespre fan la feina al Camp Nou.

La Reial Societat és una de les revelacions de l'actual campionat per mèrits propis, però remuntar-li al Barça un resultat en camp contrari és una fita gairebé insòlita fins i tot per a ells. Això sí, Eusebio Sacristán i els seus jugadors han viatjat a Barcelona convençuts que poden fer-ho.

Entre altres coses, perquè el Barça no podrà alinear el seu millor equip. Luis Enrique ha perdut en els últims dies dos jugadors de gran pes específic en l'equip, com són Andrés Iniesta i Sergio Busquets. Els debats al voltant de l'equip passen per intentar esbrinar com substituirà el tècnic asturià aquestes dues vacants. Sembla segur que Jasper Cillessen jugarà a la porteria i que el trident s'alinearà de sortida per assegurar la setena presència consecutiva de l'equip en unes semifinals de Copa.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut