Barça

El Barça busca la segona victòria a la Lliga a "la Catedral" en l'inici de l'era Ter Stegen

Els blaugrana, que inauguren l'era Ter Stegen, busquen sumar els tres punts a San Mamés aquest vespre en la segona jornada de la Lliga. Mascherano, André Gomes, Rafinha i el porter alemany són les quatre novetats en la convocatòria

Actualitzat

El FC Barcelona vol continuar en el camí de la victòria després d'haver acabat líder en la primera jornada i després d'arrencar la temporada amb tres triomfs seguits, el primer del campionat contra el Betis (6-2) i els dos de la Supercopa contra el Sevilla (0-3 i 2-0).

El xoc contra l'Athletic Club arriba després d'una setmana moguda a la porteria del Camp Nou, on s'ha acomiadat el titular de les dues anteriors temporades a la Lliga, el xilè Claudio Bravo, que ha marxat al Manchester City de Guardiola. També ha arribat un nou porter, de l'Ajax, Jasper Cillessen que apunta a ser el susbtitut del nou titular, l'alemany Marc ter Stegen, que ja ha rebut l'alta mèdica. 

A més de Ter Stegen, el Barça també recupera el lesionat Javier Mascherano, l'absència del qual en la primera jornada va possibilitar un nou duo a l'eix (Piqué-Umtiti), i el portuguès André Gomes, que arrossegava una sanció de l'any passat. No ha entrat en la convocatòria el lesionat Andrés Iniesta. El capità blaugrana es va lesionar en l'anada de la Supercopa en patir a Sevilla una distensió a la càpsula posterior del genoll dret.

El Barça visita San Mamés, en un camp en què li ha anat molt bé en la Lliga els últims deu anys, en què només ha perdut un partit i s'ha emportat punts en els altres nou. Tot i això, Luis Enrique és conscient de la dificultat del camp i de l'equip al que s'enfronten i ha demanat prudència. 

L'Athletic vol sumar els tres primers punts

L'Athletic Club rep el Barça en un dels grans clàssics de la Lliga amb l'objectiu de sumar els seus primers punts de la temporada. L'equip blanc-i-vermell arriba a aquesta cita obligat almenys a puntuar després de la decebedora arrencada de temporada d'El Molinón, on l'Athletic va caure per 2-1. Valverde no podrà repetir el mateix onze que va alinear fa una setmana a Gijón ja que Mikel San José, afectat d'una lumbàlgia aguda, està pràcticament descartat. Markel Susaeta complirà el seu partit 400 amb la samarreta blanc-i-vermella de l'Athletic.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut