Bàsquet

El Barça busca la primera victòria fora de casa a Atenes

El Barça de bàsquet s'enfronta al Panathinaikos de Dusko Ivanovic a l'Eurolliga (20.45, Esport3) amb l'objectiu de començar a sumar victòries lluny del Palau Blaugrana

Actualitzat

El Barça de bàsquet es mesurarà amb el Panathinaikos (20.45, Esport3) en el partit de la novena jornada del Top-16 de l'Eurolliga.

Cinc victòries a casa i tres derrotes a domicili és el balanç del Barça en aquesta temporada de competició europea. Aquest vespre els blaugrana lluitaran pel tercer lloc a la classificació davant dels homes de Dusko Ivanovic i així s'asseguraran el pas als quarts de final sense distanciar-se del Reial Madrid i el Maccabi .

Barça i Panathinaikos es coneixen bé, ja que ja es van enfrontar a la primera fase i els de Xavi Pascual han guanyat els tres enfrontaments que han tingut fins ara. Però el partit d'avui coincideix en moments molt diferents de tots dos equips i es presenta complicat:

"Serà un partit de màxima dificultat. El Panathinaikos a casa només ha perdut contra nosaltres. És un partit molt important pel nostre futur", ha dit Pascual. "El nostre objectiu és guanyar partits i millorar per quan arribi el moment decisiu de la temporada".

Els homes de Xavi Pascual es van entrenar ahir a l'OAKA d'Atenes amb un problema sobrevingut, la bossa amb el calçat esportiu de tot l'equip s'havia quedat a Barcelona. La ràpida reacció de la marca que porta l'equipació blaugrana va permetre que tot quedés en una anècdota i finalment es van poder entrenar amb una mica de retard.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut