Els jugadors del Barça, celebrant un gol en l'últim partit davant la Reial Societat (Reuters)
Lliga de Campions

El Barça busca davant la Juventus la segona remuntada històrica de la temporada

L'equip blaugrana ha de capgirar un 3-0 advers davant el campió italià, un dels millors equips en l'aspecte defensiu

Actualitzat

El Barça rep aquest dimecres (20.45) la Juventus amb una missió complicadíssima: remuntar-li un 3-0 advers al campió italià per classificar-se per a les semifinals de la Lliga de Campions. L'equip blaugrana, però, s'empara en un precedent molt viu en el record: en la ronda prèvia ja va ser capaç de neutralitzar el 4-0 que portava de renda el Paris Saint-Germain en una jornada històrica. Ara cal un gol menys, però al davant hi ha una de les defenses més experimentades del futbol mundial, que en tots el partits previs de la Champions només ha encaixat 2 gols.

El tècnic blaugrana Luis Enrique recupera per a aquest partit a Sergio Busquets, que no va jugar a l'anada per sanció i que es va trobar molt a faltar en la conducció del joc de l'equip. Tant, que el seu substitut a l'equip, Javier Mascherano, va ser una dels assenyalats per la dura desfeta a Torí. L'argentí, amb molèsties des d'aquell dia,  ja s'entrena amb normalitat i està a disposició de l'entrenador.  

La tornada de Mascherano podria tenir rellevància si Luis Enrique aposta per un 3-4-3 per intentar superar la Juve. També és previst que rebi l'alta mèdica Arda Turan, però en el cas del turc no sembla que hagi de tenir un paper protagonista en un partit reservat per a la davantera de luxe, amb Neymar, Luis Suárez i Leo Messi.

La Juventus també té bones notícies pel que fa a l'estat dels seus jugadors, especialment de Paulo Dybala. L'argentí, que va desequilibrar el partit d'anada amb dos gols, va patir una dura entrada en l'últim partit de la Juventus, a Pescara, però sembla que ja està recuperat. L'equip torinès es va entrenar a les seves instal·lacions abans de viatjar a Barcelona.  

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut