Futbol

El Barça busca a Vigo el cinquè triomf en cinc partits de Lliga

L'equip blaugrana s'enfronta al Celta, una de les revelacions de l'inici de campionat, amb la novetat de Gerard Piqué i la baixa d'última hora de Jordi Alba

Actualitzat

El Barça viatja aquest matí cap a Vigo, on al vespre (20.00) mirarà de mantenir l'inici perfecte a la Lliga amb un cinquè triomf consecutiu. No serà un objectiu fàcil, ja que el Celta és un dels quatre equips que encara no coneixen la derrota aquesta temporada.

La gran novetat en l'equip blaugrana és el retorn de Gerard Piqué, que ja ha complert la seva sanció de quatre partits. Al marge del central barceloní, és de preveure que jugadors com Andrés Iniesta o Luis Suárez, que van tenir descans en l'anterior partit contra el Llevant, tornin a l'onze inicial blaugrana amb les piles ben carregades. No així Jordi Alba, que s'ha llevat amb molèsties cervicals i s'ha vist substituït a la convocatòria per Douglas. 

Nolito, el perill blau cel

La visita a Balaídos és especial per a Luis Enrique, entrenador del Celta abans d'assumir la banqueta del Barça, com també ho hagués estat per al lesionat Rafinha, que va jugar cedit a l'equip gallec a un molt bon nivell abans de tornar a Can Barça. A l'equip viguès, a més, hi ha fins a quatre jugadors amb passat blaugrana: Andreu Fontàs, Nolito, Sergi Gómez i Carles Planas. El primer és fix a l'eix de la defensa per Eduardo Berizzo, i Nolito n'és el referent en atac, amb quatre gols en les cinc primeres jornades de Lliga. L'atacant andalús es manté, a més, com un dels objectius prioritaris del Barça per omplir el buit deixat després de la marxa de Pedro.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut