Handbol

El Barça Borges supera el CAI Aragó (33-24) i continua al capdavant de l'ASOBAL

El Barça Borges ha posat fi a la imbatibilitat del CAI Aragó en la segona volta de la Lliga ASOBAL. Els blaugranes, líders de la classificació, han derrotat sense problemes el conjunt aragonès per 33 a 24, en un partit que s'ha disputat al Palau Blaugrana. Els de Xavi Pascual dominaven, a la mitja part, per 4 gols de diferència: 17 a 13. En un instant de la segona meitat, els visitants s'han col·locat a 2 gols -22 a 20-, però el Barça ha reaccionat i ha acabat marxant-ne de 9. Nagy n'ha estat el màxim golejador amb 8 gols.

Actualitzat
19 jornades de Lliga ASOBAL, 19 victòries del Barcelona Borges. Demostració de solidesa del conjunt blaugrana davant d'un dels rivals més potents, el CAI Aragó. Bona actuació de Laszlo Nagy, que ha servit per marcar les primeres diferències. L'hongarès ha estat el màxim anotador del partit, amb 8 gols. Durant la primera meitat, el Barcelona s'ha mogut amb una renda còmoda d'entre 3 i 5 gols que li ha permès administrar l'esforç.

Els aragonesos només han inquietat en l'inici de la segona part, quan s'han situat només dos gols per sota, gràcies a l'encert en el tir exterior de l'exblaugrana Demetrio Lozano. Reacció ràpida, amb un gran Daniel Saric. 19 parades, 12 en tirs des dels 6 metres, i també un penal. Això ha permès que l'avantatge tornés a créixer. El partit estava decidit, però quedaven coses per veure. Ugalde, targeta vermella per acumulació d'exclusions; Malumbres s'ha emportat una pilota a la cara de Rutenka, i Iker Romero ha acabat lesionat a la mà i és dubte per jugar diumenge la Champions contra el Chambéry francès.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut