Hanbdol

El Barça Borges s'acosta als quarts de final de la Champions en derrotar el Veszprém 28-21

El Barça Borges no només va guanyar el Veszprém sinó que ho va fer per un marge de gols que li permet encarar la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions amb moltíssima confiança. Els blaugranes van derrotar el conjunt hongarès per 28-21 després d'un duel intens i igualat que es va acabar decidint a la segona meitat. Els de Xavi Pascual es van sobreposar a la lesió matinera de Saric gràcies a l'actuació extraordinària de Sjöstrand i un joc col·lectiu que deixa l'eliminatòria molt a favor seu, sense oblidar que la tornada -dissabte 2 a les 16.15 i en directe per Esport3 i esport3.cat- serà duríssima.

Actualitzat
L'equip català va complir els dos objectius prioritaris que s'havia marcat de cara a l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions: guanyar i obtenir un avantatge important per poder afrontar la tornada a l'infern hongarès amb més tranquil·litat. Tothom sap la dificultat que implica jugar en una pista on aquesta temporada només el Montpeller i l'Hamburg han estat capaços de vèncer, i és per això que el 28-21 aconseguit és tan important. Suposa gairebé mitja classificació per als quarts de final.

El duel d'aquest diumenge, però, no va ser fàcil. Saric es va lesionar en el minut 10 just quan el Barça començava a tenir problemes enfront la defensa hongaresa. La falta de fluïdesa i mobilitat dels catalans més les aturades de Peric van permetre al Veszprém tenir controlat el ritme de joc i la sensació d'incertesa va augmentar quan Sjöstrand va ocupar el seu lloc sota els pals de la porteria culer.

El danès va trigar a entonar-se de la mateixa manera que al Barça li va costar guanyar en contundència i, de fet, no va ser fins als últims minuts del primer temps quan els locals van poder recuperar la iniciativa amb un parcial de 3-0 que situava el marcador en 14-13 al descans.

Els de Xavi Pascual van allargar la ratxa a la represa amb un encert des dels extrems que va resultar determinant. Juanín i Víctor Tomás, tots dos amb sis gols, van ser els màxims anotadors del partit. Malgrat això i la brillant actuació de Sjöstrand -el danès va acabar amb 19 aturades- el Barça no va saber sentenciar l'enfrontament. Els blaugranes no van aprofitar les exclusions rivals per trencar l'enfrontament i van permetre als visitants recuperar terreny quan perdien per quatre gols, 21-17.

El partit va tornar a igualar-se (22-20) però va ser aleshores quan la davallada física del Veszprém va donar ales de nou als catalans quan faltaven menys de nou minuts per al final. El Barça va tornar a manar gràcies a Sjöstrand (24-20) i de mica en mica va poder eixamplar la diferència davant la falta de rotacions del rival. Nagy, Víctor Tomás i Iker Romero no van perdonar i els hongaresos no van poder evitar que el marcador s'elevés fins al 28-21 final.  
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut