Handbol

El Barça Borges necessita guanyar a la pista del Kiel després de l'ensopegada contra el Rhein Neckar

Quatre mesos després de la seva derrota a la final de la Lliga de Campions a Colònia, el Barça Borges torna a Alemanya per enfrontar-se aquest diumenge al Kiel en un duel decisiu per als homes de Xavi Pascual. El partit serà ofert pel canal 33 i per elsesports.cat a les 16.45 h. La inesperada derrota en la jornada inaugural contra el Rhein Neckar Lowen al Palau Blaugrana obliga el Barça a aconseguir un triomf en el fortí de l'Sparkassen Arena precisament contra el seu botxí a la final de la passada edició. Els blaugranes afronten el duel amb la baixa de Víctor Tomàs i amb ganes de revenja després de deixar escapar el títol europeu contra el conjunt alemany.

Actualitzat
El Barça de handbol afronta el partit més complicat que es pot tenir després de debutar a la Lliga de Campions amb una derrota sorprenent. Els blaugranes visiten la pista del Kiel, el vigent campió d'aquesta competició, en un partit que es disputarà aquest diumenge a tres quarts de cinc de la tarda. El Barça l'afronta amb la ferida encara oberta de la final de la Champions de la temporada passada a Colònia, en què l'equip blaugrana es va enfrontar als alemanys i que el Barça va acabar perdent després de tenir avantatges considerables gairebé tot el partit.

El Barça va perdre una final que tenia pràcticament guanyada. Per això, tot i que no agradi la paraula "revenja", el que està molt clar és que els homes de Xavi Pascual tenen moltes ganes de tornar a guanyar el Kiel al seu fortí de l'Sparkassen Arena. El Barça s'ha de refer de la inesperada derrota de dissabte passat al Palau Blaugrana amb un altre equip alemany, el Rhein Neckar Lowen, per 30 a 31. Per això, una segona derrota consecutiva a la pista del Kiel seria molt perillosa per al Barça, ja que es quedaria amb 0 punts en dues jornades i el Kiel, que va guanyar a la primera jornada, en sumaria 4. Precisament a la lligueta de la Champions de la temporada passada, el Barça va ser capaç de guanyar a la pista del Kiel, per 30 a 32, i espera que es pugui repetir la història. 

El Barça té la baixa de Víctor Tomàs, amb molèsties a l'esquena, mentre que al Kiel destaquen les absències per lesió del francès Daniel Narcisse, del suec Kim Andersson i del serbi Momic Ilic. Tot i la transcendència del partit, Xavi Pascual ha insistit que no tenen més pressió per la derrota en la jornada inaugural i que la pressió de guanyar se la posen ells mateixos.
Anar al contingut