Handbol

El Barça Borges es juga el seu futur a la Champions en una dura visita al Kielce polonès

El Barça Borges no pot permetre's més relliscades a Europa si vol continuar amb aspiracions a la Lliga de Campions. Després de la inesperada derrota a la pista del Chambéry en l'última jornada, els blaugrana visiten el Kielce polonès sense marge d'error, ja que ocupen la quarta plaça del Grup A i qualsevol relliscada complicaria la seva classificació per a la fase següent. Els de Xavi Pascual, reforçats per l'importantíssim triomf enfront el Valladolid, necessiten recuperar el joc exhibit a la Lliga Asobal per no perdre de vista el Kiel i el Rhein Neckar Lowen, actuals líders del grup.

Actualitzat
Al Barça Borges li arriben les urgències tot just en la cinquena jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. Els de Xavi Pascual, amb una victòria en quatre partits, han estat incapaços de jugar al mateix nivell que estan mostrant a l'Asobal i això pot complicar-los la classificació per a la següent fase de la Champions.

La derrota per 27-26 en l'últim compromís, enfront el Chambéry, obliga ara els culers a guanyar el Kielce. Els polonesos, líders al seu país, són els cuers del Grup A i això hauria d'afavorir els catalans. Els homes de Bogdan Wenta no han guanyat cap partit de moment i, a més, els dos precedents entre catalans i polonesos afavoreixen els blaugrana. De cara al partit, Xavi Pascual podrà comptar amb tota la plantilla.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut