Hoquei patins

El Barça bat el Vic i s'emporta la 21a Lliga europea (4-3)

L'equip blaugrana que tenia el partit controlat a la primera part, ha hagut de patir els últims minuts davant del Vic. Al final, però, han aconseguit aguantar el marcador i emportar-se el trofeu

El F. C. Barcelona ha guanyat la Lliga Europea d'hoquei patins en una final catalana davant el C. P. Vic per un ajustat 4-3, a Bassano (Itàlia). Els blaugrana, que revaliden el títol de la temporada passada, ja col·leccionen 21 títols europeus. Tots dos equips repetien una final que ja van protagonitzar el 2010, amb el mateix guanyador, el Barça.

El conjunt de Ricard Muñoz ha marcat tots els gols durant el primer temps, el primer de Matias al minut 4 (1-0), però l'alegria ha durat poc ja que Titi Roca ha empatat el matx (1-1). L'alegria dels de Vic ha durat poc perquè el Barça ha marcat tres gols més, dos de Barroso i un altre de Pablo Álvarez, amb un 4 a 1 amb què s'arribava al descans.

A la segona part, quan semblava que el Barça tenia el matx controlat, el Vic ha reaccionat i ha escurçat el marcador amb gols de David Torres (4-2) i Mia Ordeig (4-3) que quan faltaven dos minuts per acabar el partit ha donat opcions per empatar el matx.

Al final el Barça ha pogut aguantar el marcador i s'ha proclamat campió d'Europa, la segona consecutiva després de guanyar el Porto l'any passat a la final. El C. P. Vic, per la seva banda, és la tercera final a què arriba, però encara no ha aconseguit guanyar cap Lliga europea.