Handbol

El Barça bat el seu rècord de gols fora de casa a la Lliga Asobal

Els de Xavi Pascual, que ja fa jornades que són campions de la Lliga Asobal, han passat per sobre del Teucro de Pontevedra. Els 48 gols a al pista gallega suposen una nova marca del club

El FC Barcelona Lassa ha sumat una nova victòria més a la Lliga Asobal, competició que matemàticament ja ha guanyat quan li resten 4 partits per jugar, davant un Teucro que només ha aguantat 20 minuts (25-48). Els blaugrana han tancat la primera part amb un parcial demolidor de 2 a 9 que els gallecs no ha pogut superar.

Els de Pascual han obert el matx amb 3 gols abans de rebre la resposta d'un equip local ben liderat per Erik Balenciaga (6-6). Després d'una fase d'igualtat, els visitants han marxat definitivament aprofitant que Balenciaga ha anat a la banqueta per recuperar una mica d'aire. Al descans, el marcador era de 15 a 23.

En la represa les aturades de Daniel Saric (52% d'efectivitat) han donat encara més ales als barcelonistes, que han arribat a tenir un màxim avantatge de 23 gols. Aquesta ha estat la victòria 87 consecutiva del Barça a la Lliga Asobal, i la 116 si es tenen en compte totes les competicions espanyoles. Els 48 gols aconseguits a la pista del Teucro són l'anotació història més gran del Barça en Lliga com a visitant, i igualen el seu segon millor registre històric.