Barça

El Barça bat el rècord de passades en un partit de la Champions

L'equip blaugrana va recuperar davant del Borussia Mönchengladbach (4-0) el seu joc més combinatiu, coincidint amb la tornada a la titularitat d'Andrés Iniesta

Actualitzat

La falta d'intensitat del rival segur qui hi va influir, i l'absència de grans incentius possiblement també. El cert, però, és que el Barça va batre en la golejada davant el Borussia Mönchengladbach (4-0) el rècord de passades intentades i aconseguides en un partit de Champions des de que la UEFA comptabilitza aquestes estadístiques.

El Barça va fer en concret 1.013 passades, 930 d'elles culminades amb èxit. Un 90% d'encert. A més, la majoria d'elles es van produir en camp contrari.

És una dada contundent, especialment en moments en què es debat sobre si el Barça ha deixat de ser fidel al model de joc que l'ha distingit durant les seves millors èpoques. Pot ser que la causa principal d'aquesta fluïdesa de joc estigui en la presència des de l'inici d'Andrés Iniesta, el jugador que assegura un joc associatiu amb un alt ritme de circulació de pilota. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut