Futbol

El Barça B vol tornar al camí de la victòria contra el Tenerife al Miniestadi

El Barça B vol tornar al camí de la victòria després d'encaixar la segona derrota de la temporada a domicili al camp del Còrdova. El filial blaugrana es tornarà a encomanar al feu del Miniestadi, on ha guanyat els tres partits disputats fins ara, per afrontar la visita del Tenerife, un dels grans aspirants a l'ascens. Tot i això, de moment els canaris són els sorprenents cuers de la categoria amb només un punt en sis jornades, un inici desastrós que podria provocar la destitució del tècnic Gonzalo Arconada.

Actualitzat
Per aquest duel, Luis Enrique tindrà les importants baixes de Thiago Alcántara, Rubén Miño i Andreu Fontàs, convocats amb la selecció espanyola sub-21, i de Marc Muniesa, sancionat. En canvi, el tècnic blaugrana podrà disposar d'Oriol Romeu i Nolito, que torna al filial després de debutar amb el primer equip en l'última jornada de Lliga contra el Mallorca al Camp Nou.

El Barça B i el Tenerife s'han enfrontat un total de vuit vegades al Miniestadi i els blaugranes només han perdut en una ocasió, precisament l'última vegada que van jugar en la temporada 1988-89 i que va acabar amb un contundent 0 a 3.
Anar al contingut