Futbol

El Barça B torna al camí de la victòria derrotant l'Elx al Miniestadi (2-0)

Un gol de Jonathan Soriano a la primera part i un de Nolito a la segona han permès a l'equip de Luis Enrique derrotar l'Elx aquesta tarda al Miniestadi. El Barça B, tot i no jugar un gran partit, s'ha tornat a demostrar ferm en defensa i letal en atac. Al minut quaranta de la primera part, Jonathan Soriano ha obert el marcador en desviar amb el cap un xut a porta del conjunt blaugrana. A la segona meitat, Nolito ha rematat de primera una jugada d'atac de l'equip de Luis Enrique i ha sentenciat el partit. L'Elx, tot i dominar en algunes fases el partit, no ha pogut fer res davant el millor joc del filial blaugrana. El Barça B es col·loca amb nou punts a la zona alta de la classificació, a l'espera de la resta de resultats d'aquesta jornada.

Actualitzat
L'Elx ha començat dominant el partit i ha estat a punt d'avançar-se en el marcador amb una doble ocasió al minut 14. Poc després Edu Oriol ha pogut avançar el Barça B, però el seu xut l'ha pogut desviar el porter visitant Willy Caballero. Els de Luis Enrique han tornat a disposar una bona ocasió a la jugada següent, però la rematada de Muniesa no ha trobat porteria. L'Elx, ben plantat al terreny de joc, impedia que el filial blaugrana controlés el partit. Però el poder ofensiu de l'equip blaugrana li ha permès obrir el marcador al minut 40, quan Johnatan Soriano ha desviat amb el cap un xut dels blaugrana. Amb el marcador a favor per un a zero s'ha arribat a la fi de la primera part.

Nolito sentencia a la segona

A la segona part, l'Elx ha sortit a intentar igualar el partit. Però novament les millors ocasions han sigut per als blaugranes, i així al minut 15 de la represa Jonathan Soriano ha tingut una claríssima ocasió per sentenciar el partit. El partit s'ha convertit en una anada i tornada per als dos equips. Primer l'Elx ha pogut empatar amb una gran ocasió que ha salvat el porter blaugrana Miño, i després novament Soriano ha pogut marcar pels blaugranes. Una nova ocasió de Nolito que ha rebutjat el porter visitant Caballero ha donat pas al gol que ha sentenciat el partit. El mateix Nolito ha rematat de primera una bona jugada del conjunt blaugrana. L'Elx ja no ha pogut evitar una nova victòria dels de Luis Enrique, que després de la derrota de la jornada passada a Cartagena tornen al camí de les victòries.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut