El Barça B surt apallissat de Cartagena en un partit per oblidar (5-1)

La primera derrota de la temporada del Barça B ha estat molt dolorosa. L'equip de Luis Enrique ha estat escombrat del camp pel Cartagena (5-1). Els locals s'han imposat gràcies a un joc ràpid, precís i contundent. Cala ha inaugurat el marcador al minut 17 i, poc després, Toché ha fet el 2-0. Soriano ha pogut escurçar distàncies però s'ha trobat amb el pal. A la represa, dos gols de Toni Moral i un de Víctor han arrodonit la golejada del Cartagena, mentre que Benja, al minut 84, ha fet el gol de l'honor blaugrana. En definitiva, un matx per oblidar. Caldrà girar full al més aviat possible.

Cala i Toché han posat per davant el Cartagena amb un clar 2-0 a la primera part. Ha estat el resultat d'una superioritat manifesta sobre el conjunt de Luis Enrique, que en cap moment s'ha trobat còmode sobre la irregular gespa de l'estadi Cartagonova. Els locals, amb un joc ràpid i precís, han inaugurat el marcador al minut 17 i l'han arrodonit al 27, quan Toché ha culminat una impresionant jugada personal de Botelho per l'extrem esquerre de l'atac. Els blaugranes han reaccionat una mica als últims minuts d'aquesta primera part i han tingut una bona ocasió a les botes de Jonathan Soriano al minut 40, però el seu fort xut s'ha estavellat al pal després del refús del porter del Cartagena.

Qualsevol esperança de remuntada s'ha esvaït ràpidament quan Toni Moral ha fet el 3-0 al minut 3 de la segona part. Ha estat el cop definitiu per al Barça B, que ha encaixat el 4-0 al minut 65: el seu autor ha tornat a ser Toni Moral, després d'una gran assistència de Toché. A partir d'aquí el Cartagena s'ha dedicat a mantenir la porteria a zero i els atacs del filial blaugrana han estat molt esporàdics i sense gaire perill. Tot i que Benja ha fet el gol de l'honor al minut 84, Víctor ha tornat a marcar pel Cartagena al temps afegit i ha establert el 5-1 definitiu. El Barça B marxa, doncs, ben escaldat de la seva visita al Cartagonova i haurà de girar full ràpidament.