El Barça B s'endu la victòria al camp del Vila-real B en el duel de filials (2-3)

En el duel de filials, el Barça B s'ha endut una victòria de la seva visita al camp del Vila-real B. Els groguets, però, han estat els primers d'avançar-se i ben d'hora. Hernán Pérez ha inaugurat el marcador tot just en el minut 4. Però cap a la mitja hora de joc, ha aparegut un dels "killers" del conjunt de Luis Enrique, Jonathan Soriano, que ha fet l'empat en el minut 31. La resposta del Vila-real ha estat immediata, en només tres minuts Hernán Pérez ha tornat a veure porteria per posar el 2-1. El descans, però, ha servit per revifar el filial blaugrana i Ilie ha fet pujar l'empat a 2 en el minut 60. Saúl Berjón ha decantat el marcador en el minut 67 amb el 2-3 definitiu.

El partit no ha pogut començar pitjor per al Barça B, que en el minut 4 ha encaixat l'1-0 amb una rematada d'Hernán Pérez a la mitja volta en el primer xut entre pals del partit. La reacció dels de Luis Enrique ha estat immediata, però els ha faltat encert. Ni Tello, primer, ni Jonathan Soriano, després, han pogut empatar. El filial blaugrana tenia el control i les ocasions, però no ha estat fins a la mitja hora que Jonathan Soriano ha pogut empatar. El 21è gol del davanter blaugrana, "pichichi" de la categoria, ha quedat en un no-res només tres minuts més tard, quan una altra vegada Hernán Pérez ha tornat a avançar el Vila-real B.

Els de Luis Enrique han anat creixent amb el pas dels minuts i han segellat la remuntada a la segona part. Ilie ha empatat novament pels blaugranes a la sortida d'un córner i, en ple domini blaugrana, Saúl, amb la col·laboració de Carlos Tomàs, que ha desviat el seu xut, ha establert el definitiu 2-3. El Vila-real B s'ha anat diluint i Oier s'ha encarregat de desfer les poques opcions dels de la Plana per empatar.