Futbol

El Barça B s'encalla amb el Mirandés i no passa d'un empat ensopit (1-1)

Partit espès i passat per aigua entre el Barça B i el Mirandés al Mini. L'única sorpresa ha estat que hi hagués gols. Edu Bedia ha fet el del filial blaugrana i Igor Martínez, el dels de Burgos.

Actualitzat

Gerad Deulofeu i Rafinha han fet acte de presència a la graderia del Mini aquest diumenge per presenciar el partit que ha enfrontat el Barça B i el Mirandés. El que recordaran de la visita serà més el retrobament amb els antics companys que no pas un bon espectacle futbolístic.

Ha plogut força sobre el terreny de joc, però no ha estat l'aiguat el que ha travat el partit, sinó la falta d'idees del dos equips. El castellà ha sortit més pendent de no emportar-se una maneta com la de l'Hèrcules la jornada anterior que de repartir joc, i el filial blaugrana s'ha estavellat contra el no res.

El gol d'Edu Bedia que ha obert la llauna al minut 25 ha estat un miratge, que Igor Martínez ha neutralitzat immediatament, al 27. I aquí s'ha acabat pràcticament tot. Els nois d'Eusebio Sacristán s'han quedat sense recursos després de provar-los tots i comprovar que eren inútils. Només ha quedat Adama, titular per segon partit consecutiu, fent la guerra pel seu compte, però poc acompanyat.

El repartiment de punts deixa el Barça B quinzè amb 31 punts. El Mirandés, amb 23, roman un lloc per sobre del descens.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut