El Barça B salva l'empat al camp del Llorca i no es desenganxa de la zona de descens (1-1)

Dani Ojeda ha avançat els locals de penal en el minu 27 i Cucurella ha fet la igualada definitiva, la quarta consecutiva del filial blaugrana

Enric López VilaltaActualitzat

El Barça B ha salvat un punt al camp del Llorca. L'equip de Gerard López, sense Carles Aleñá –convocat amb el primer equip- i amb moltes novetats en l'onze titular, ha patit molt per no caure davant del penúltim classificat.

El conjunt local ha creat les millors ocasions al llarg de tot el matx, però només ha pogut alterar el marcador de penal. L'àrbitre, Cuadra Fernández, ha castigat una mà molt discutida de José Martínez dins de l'àrea, i Dani Ojeda l'ha transformat en el primer gol del partit en el minut 27.

L'esperada reacció blaugrana ha trigat molt a arribar. Després del descans, ha estat el Llorca l'equip que ha seguit creant perill, i de fet, el porter Adrián Ortolà ha evitat més d'un gol local amb diverses intervencions de mèrit. Però a partir del minut 70, el Barça B ha buscat l'empat i l'ha trobat en una acció de Nahuel, que ha fet la passada de la mort per la pujada del lateral Cucurella. El d'Alella ho ha aprofitat i ha batut per sota el porter local Dorronsoro.

Quedava un quart d'hora i els blaugrana han tancat el Llorca a la seva àrea, però la pressió no ha estat suficient per aconseguir el gol de la victòria. Cinquena jornada seguida sense perdre del Barça B, però quart empat consecutiu, i això fa que els blaugrana no s'acabin de desenganxar de la zona de descens.