Segona A

El Barça B remunta contra la Ponferradina (2-1) i suma el tercer triomf consecutiu

El Barça B ha sumat el tercer triomf consecutiu en derrotar la Ponferradina per 2 a 1. L'equip castellanolleonès s'ha avançat en el minut 13 amb un gol de Yuri, i els d'Eusebio han equilibrat el marcador abans del descans amb un gol de Luis Alberto. En el minut 8 de la segona part, els blaugranes han fet el gol de la remuntada en una gran jugada col·lectiva que ha culminat Cristian Lobato.

En la primera arribada amb perill dels visitants, Yuri ha aprofitat, a l'interior de l'àrea, una jugada per la banda esquerre en el minut 13. El Barça B ha dominat el joc, però ha trobat a faltar la profunditat de Gerard Deulofeu, convocat per al primer equip. Els blaugranes no han equilibrat el marcardor fins al minut 37, quan Luis Alberto ha marcat el seu segon gol de la temporada de falta des de la frontal de l'àrea. La primerat meitat ha acabat amb una gran ocasió del jove lateral del Barça B, Grimaldo, que ha buscat l'escaire de la porteria defensada per Quintana.

A la represa, el Barça ha concretat el seu domini amb un gran gol de Cristian Lobato. Gran combinació col·lectiva de l'equip d'Eusebio, que Lobato culmina amb un xut ras lluny de l'abast de Quintana. Arran del gol, l'equip castellanolleonès s'ha estirat i ha intentat buscar l'empat en els últims minuts. El Barça B ha perdut el control del matx i ha buscat la sentència al contraatac. El marcador ja no s'ha mogut, l'equip d'Eusebio ha sumat tres punts més i ja en porta 9 en cinc jornades.