Marc Cucurella, debutant amb el filial, en una acció del partit contra l'Hospitalet (@FCBmasia)
Futbol

El Barça B referma el liderat, amb Badalona i Cornellà a la zona alta

Jornada amb un balanç de sis empats, inclosos els d'Espanyol B, Lleida i L'Hospitalet, que segueixen en zona de descens

Marc BéjarActualitzat

Cap de setmana sense gaires canvis en el grup III de la Segona Divisió B. El Barça B es manté al capdavant de la classificació després d'aconseguir una victòria solvent al Mini contra l'Hospitalet (4-0). L'equip de Gerard López va exhibir la seva superioritat i amb gols de Gerard Gumbau, Borja López, Alfaro i Xemi, el filial barcelonista consolida una setmana més la seva posició de privilegi, amb dos punts d'avantatge sobre l'Alcoià, que també va fer els deures contra l'Hèrcules (3-0).

La resta d'equips catalans van sumar empats en duels entre ells que deixen la classificació pràcticament sense canvis un cop superada la setzena jornada. El Badalona, que va sumar un punt en la seva visita a Llagostera (2-2), i el Cornellà, que tampoc va passar de l'empat a casa contra l'Espanyol B (0-0), es mantenen a la zona alta, igualats amb 25 punts en l'última plaça de play-off d'ascens. També van acabar en taules els altres dos duels catalans. Sabadell i Lleida van sumar un punt a la Nova Creu Alta (1-1), i Gavà i Prat van empatar a la Bòbila (2-2).

Amb aquests resultats, l'Hospitalet, Lleida Esportiu i Espanyol B segueixen sense sortir de la zona de descens, només per davant de l'Eldenc, cuer destacat de la categoria amb només 8 punts. També es mantenen en zona perillosa Gavà i Llagostera, que no aconsegueixen enllaçar una bona ratxa que els permeti escapar de la part baixa. Amb un punt més que els llagosterins es troben el Prat i el Sabadell, instal·lats a la zona mitja. Els arlequinats tenen problemes a casa, on només han sumat dues victòries, i no acaben d'arrencar en busca d'objectius més ambiciosos.

Anar al contingut