Futbol

El Barça B recupera el liderat de Segona B abans de rebre el segon, el València Mestalla

La victòria dels blaugranes a Llagostera (0-2) i la derrota de l'Alcoià a l'Hospitalet (2-1) provoca un nou canvi al capdavant del Grup 3

Actualitzat

El Barça B va recuperar el liderat del Grup 3 de la Segona B després de superar a domicili el Llagostera (0-2). Àlex Carbonell va fer el seu primer gol amb el filial blaugrana i Marc Cardona, que reapareixia després de perdre's els últims 7 partits per lesió, va demostrar que no ha perdut la punteria i va anotar la seva cinquena diana. Els de Gerard López posaran a prova el seu lideratge aquest dimecres (19.00) quan rebin el segon classificat, el València Mestalla.

L'equip català més ben classificat, sense comptar el filial blaugrana, és el Badalona, sisè. L'equip escapulat és l'únic del grup que no coneix la derrota, però li costa molt guanyar els partits. Contra el Mallorca B (0-0), els de Manolo González van sumar el vuitè empat de la temporada i van tenir clares opcions de triomf: van estavellar dues pilotes al pal i Gerard Oliva va veure com li anul·laven un gol per fora de joc. Amb els mateixos punts se situa el Gavà, que també va cedir un empat a casa (0-0) davant el Vila-real B.

Continua encallat el Cornellà, que fa quatre jornades que no guanya. A Elda, en un partit frenètic (4-4), als del Baix Llobregat se'ls va escapar el triomf per poc. Borja, Abraham i Enric Gallego (2) van anotar per als de Jordi Roger, que es van arribar a avançar fins a tres vegades en el marcador.

Si el Barça B ha recuperat el primer lloc és gràcies a la victòria de l'Hospitalet sobre l'Alcoià, que va arribar a la Feixa Llarga com a líder invicte i va acabar caient derrotat (2-1) pels dos gols de Rubén López "Rubio", que allunya els riberencs de la zona de descens.

També surt de la zona de perill el Lleida Esportiu (1-0) gràcies al triomf per la mínima davant l'Atlètic Balears (1-0). El solitari gol de Guillem Martí dóna oxigen als blaus.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut